top of page
knipkaart.jpg

De club van 1827.

Het pontje Ilpendam-Landsmeer is voor het allereerst naar de overkant gevaren in 1827. Drie jaar na de opening van het NoordHollandsch kanaal. 1827 is voor de pont dus een historisch getal. En zo zijn we op het idee gekomen daar wat leuks mee te doen.

De club van 1827 is er alleen voor mensen rond de pont. Woon je in de gemeenten Landsmeer, Waterland of Purmerend, dan kan je een club van 1827-knipkaart aanvragen. Voor het bedrag van € 18,27 ontvang je een kaart met 24 knippen (ritten). Bij elke overgang knipt de schipper een gaatje in je kaart. De kaart is geldig t/m 30 juni 2021. Is je kaart eerder vol, dan bestel je een nieuwe of je koopt een nieuwe op de pont en je levert je oude in.

 

Deze kaart is dus vooral geschikt voor omwoners. Om een wandelingetje te maken, je hond uit te laten, even een boodschapje te doen of op bezoek te gaan aan de overkant. Je hoeft geen kleingeld meer op zak te hebben of van alles in je mobieltje te typen om het pontgeld over te maken.

 

De club van 1827 is meer dan wat korting en handig. Het is geen officiele club maar je bent wel de eerste die te weten komt wat voor leuke dingen de pont gaat doen in de zomer en je zult de eerste zijn die met clubkorting (!) van de leuke zomeracties van de pont kan genieten.

Hoe regel je een clubkaart?

Je kunt een club van 1827 knipkaart op de pont kopen bij de schipper. Je moet wel aan boord je NAW-gegevens en email even noteren. De club van 1827 is voorbehouden aan lokale gebruikers. Je kunt contant betalen of met je internet bankieren-app en je krijgt je knipkaart meteen mee.

Of bestel een club van 1827 knipkaart nu online door het onderstaande formuliertje in te vullen en te verzenden.

Vraag een Club van 1827 knipkaart aan:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page