top of page

1827-Knipkaart of abonnement 

Los van dat het je veel geld scheelt is het ook wel zo handig.

Je krijgt een knipkaart of abonnements-pas en je hoeft nooit meer kleingeld op zak te hebben.

Pontje Ilpendam-Landsmeer_1827-knipkaart of abonnement

 1827-Knipkaart 

Het pontje Ilpendam-Landsmeer is voor het allereerst naar de overkant gevaren in 1827. Drie jaar na de opening van het NoordHollandsch kanaal. 1827 is voor de pont dus een historisch getal. En zo zijn we op het idee gekomen daar wat leuks mee te doen.

De 1827-knipkaart is meer dan wat korting en handig. Je bent ook de eerste die te weten komt wat voor leuke dingen de pont gaat doen in de zomer en je zult de eerste zijn die met korting (!) van de leuke zomeracties van de pont kan genieten.

 Waarom? 

Deze kaart is vooral geschikt voor omwoners. Om een wandelingetje te maken, je hond uit te laten, even een boodschapje te doen of op bezoek te gaan aan de overkant. Je hoeft geen kleingeld meer op zak te hebben of je mobieltje te te gebruiken om het pontgeld over te maken.

 Voor wie? 

Voor het bedrag van € 18,27 ontvang je een kaart met 24 knippen (ritten). Bij elke overgang knipt de schipper een gaatje in je kaart. De kaart is geldig t/m 2027. Is je kaart eerder vol, dan bestel je een nieuwe of je koopt een nieuwe op de pont en je levert je oude in.

 Kosten? 

Elke week op de pont? Als je 3 keer per week het pontje neemt voor school of werk, dan heb je een jaarabonnement er al uit. Los van dat het je veel geld scheelt is het ook wel zo handig. Je krijgt een abonnements-pas en je hoeft nooit meer kleingeld op zak te hebben.

Een jaarabonnement kun je ieder jaar in januari aanschaffen en is geldig tot het einde van het jaar.

 Jaarabonnement 

Veerpont Ilpendam-Landsmeer_ illustratie pontje Ilpendam-Landsmeer
Fietsers/voetgangers:         € 90
Auto's:                              € 2
40

1827-Knipkaart of Abonnement

Vraag uw 1827-knipkaart of abonnement aan door het formulier in te vullen.

Bedankt voor je aanvraag

er is een email naar je onderweg!

bottom of page